Z VAMI ŽE OD LETA 1971

Podjetje Pan elektronik se je razvijo iz obrtne delavnice Elektromehanika Podgoršek, ki sta jo ustanovila Zdenka in Alojz Podgoršek že davnega leta 1971. Na območju celotne nekdanje Jugoslavije smo zmontirali in vzdrževali približno 1200 kegljišč nemškega proizvajalca Vollmer Werke, katerega zastopniki smo tudi bili.

Ko se je tržišče v bivši državi napolnilo s kegljišči, smo za takrat vodilno podjetje športne opreme Šport oprema razvili športne semaforje za merjenje športnih rezultatov v dvoranah. Montirali smo več kot 240 športnih semaforjev iz našega razvoja in lastne proizvodnje. Naši semaforji so prikazovali športne rezultate vse od Jesenic, Kranja, pa do Budve in Prištine.

V letu 1980 smo skupaj z Inštitutom Jožef Stefan pričeli s proizvodnjo prvega IR senzorja in jih proizvajali za celotno jugoslovansko tržišče vse do leta 1992.
Ko smo kot država stopili na samostojno pot, smo podjetje preimenovali v PAN elektronik d.o.o in podjetje je postalo pravo družinsko podjetje. Dobili smo prvo licenco Ministrstva za notranje zadeve za opravljanje dejavnosti, ki jo opravljamo še danes. Delo Zdenke in Alojza Podgoršek pa od leta 2008 nadaljujeta potomca Nina in Aleš.

Dejavnosti podjetja so že vse od začetka usmerjene v proizvodnjo, projektiranje ter montažo sistemov tehničnega varovanja:

  • protivlomni sistemi,
  • protipožarni sistemi,
  • video nadzorni sistemi,
  • kontrola pristopa.

V Slovenskem prostoru smo danes poznani tudi kot dobavitelj in vzdrževalec rentgenskih naprav za pregled prtljage, blaga in ostalega tovora. Dobavljamo detektorje za odkrivanje drog, eksplozivov in ostalih nevarnih ter prepovedatnih snovi. Tako pri rentgenskih napravah kot pri detektorjih zaupamo angleškemu proizvajalcu Smiths Detection.

V zadnjih letih pa prodajamo in montiramo tudi trakove za transport prtljage proizvajalcev SRK in Vanderlande Industries, s katerimi smo prisotni na vseh treh letališčih v Sloveniji.

Za izvajanje naše dejavnosti smo pridobili ustrezno licenco (št. 2511-85/2005/53) za izvajanje sistemov tehničnega varovanja, ki nam jo je podelilo Ministrstvo za notranje zadeve Republike Slovenije.

Pan elektronik d.o.o.

Gorenjska cesta 39
4202 Naklo

Davčna številka: SI 38800799
Matična številka: 5288878000

T: 04 277 00 00
F: 04 277 00 26
E: info@pan-elektronik.si

POSLANSTVO

Strankam ponujamo celovite izdelke in storitve in dolgotrajno sodelovanje. Ob izkazanem zaupanju strank postaja PAN elektronik d.o.o. resnično napredna in inovativna hiša, ki svoje sile usmerja v razvijanje kakovostnih rešitev za trg tehničnega varovanja ter v izobraževanje svojih zaposlenih.
Temelj uspeha podjetja predstavlja odlično sodelovanje z naročniki in vsemi ostalimi ponudniki tehničnega varovanja, kar predstavlja močan strokovni potencial podjetja PAN elektronik.

Naše odlike so:

  • razvoj podjetja, ki temelji na uporabi novih tehnologij in stalnem izpopolnjevanju,
  • zavzetost za visoko kakovost izdelkov in storitev,
  • skrb za zadovoljstvo strank in
  • prodorno trženje.

VIZIJA

Ostati iskan partner na področju tehničnega varovanja. Želimo si, da bi bili navzven prepoznavni predvsem po kakovosti naših izdelkov in storitev, navznoter pa kot podjetje, kjer zaposleni kljub izredni dinamiki radi združujejo svoje znanje.

Cilj sodelovanja z našimi naročniki je dolgoročen partnerski odnos, kajti samo na ta način lahko do podrobnosti spoznamo njihove potrebe in jim nudimo kakovostne izdelke in storitve. To je eden od ključnih pogojev, da lahko stranki ponudimo ustrezno rešitev, katere implementacija bo v zadovoljstvo obeh izboljšala učinkovitost poslovanja naročnika. Pri tem bomo skrbeli, da bodo naše rešitve temeljile na sodobnih, v svetu uveljavljenih tehnologijah, našim naročnikom pa zagotavljali čim večjo povrnitev investicije in dolgoročno varnost njihovih naložb.

Aktivno podpiramo posameznike, programe in organizacije, ki imajo pozitiven učinek na okolje in skupnosti, v katerih podjetje deluje kot poslovni partner in delodajalec, zlasti pa na področjih tehničnega varovanja.