• Upravljanje preko pametnega telefona
  • Brezžični senzorji in sirene
  • Dostop kjerkoli in kadarkoli

Različne vrste senzorjev (gibanje, razbitje stekla, odprtje vrat, tresljaji, CO2, dim).

Senzorji, prilagojeni za domače živali do 45 kg.

Različne vrste tipkovnic (tudi LCD na dotik s spominsko kartico).

Obveščanje o alarmu na vaš pametni telefon (klic, SMS).

Možnost javljanja alarma še pred vstopom vlomilcev.

Programska oprema za:

  • Android
  • iOs
  • Windows
  • Linux

Protivlomni sistemi

Sistem za javljanje vloma uporabljamo za javljanje nepooblaščenega vstopa na varovano območje. Z njim ne preprečimo vloma, smo pa obveščeni o tem,

da je nekdo vlomil na varovano območje ali objekt. Alarmne naprave nimajo funkcije varovanja objekta temveč samo obveščajo in opozarjajo na nepooblaščeno približevanje ali vlom. Alarmni sistemi so strokovno načrtovani in nameščeni tako, da ustrezajo vašem načinu življenja.

Paradox je vodeči proizvajalec opreme protivlomne zaščite. Že leta v tej smeri razvija in izpopolnjuje svoje proizvode in tako je postal vodilni na tržišču tako v brezžični tehnologiji, kot tudi v hibridno brezžični/žični tehnologiji, predvsem pa tribridni (brezžični, žični, adresabilni) tehnologiji dopolnjeni s kontrolo pristopa in komunikacijo dogodkov na osebno številko lastniku prek stacionarnega ali GSM omrežja ali pa prek interneta v aplikacijo za pametne telefone in daljavo na VNC.

Vsem proizvodom je skupna ena lastnost, to je zanesljivost. Zanesljivost je prvi in najpomembnejši kriterij pri odločitvi kateri in kakšen sistem protivlomnega varovanja bomo izbrali za določen projekt. Na podlagi dolgoletnih  izkušenj, vgrajujemo sisteme zananih proizvajalcev: ADMENCO/HONEYWELL, SATEL, trenutno pa je najaktualnejša oprema proizvajalca PARADOX.

Paradox protivlomni sistemi

Paradox protivlomni sistemi zagotavljajo najvišjo raven zaščite za podjetja in domove, kjer je varnost bistvenega pomena. Ti sistemi so zasnovani za visoko učinkovitost ter so preprosti za uporabo. Modularni koncept teh sistemov nudi hitro in učinkovito razširitev, montažo ter vzdrževanje.

Paradox Insight

Prva in edina celovita rešitev za zaščito vašega doma ali poslovnega prostora. Ogled video in avdio v živo oz. pregled po dogodkih kar preko telefona. V primeru alarma vam sistem zagotavlja poročilo dogodkov ter pregled zgodovine videa in zvoka kjerkoli in kadarkoli.

EVOHD centralna enota

Robustna varnost in nadzor dostopa. Plošča je zasnovana za enostavno namestitev in širitev. EVOHD podpira do 254 varnostnih naprav in 192 območij.

Tipkovnica na dotik TM50

Tipkovnica na dotik z diagonalno zaslona 5″ za praktično upravljanje s celotnim varnostnim sistemom

Kamera HD77

Robustna varnost in nadzor dostopa. Plošča je zasnovana za enostavno namestitev in širitev. EVOHD podpira do 254 varnostnih naprav in 192 območij.

Mobilna aplikacija

Nadzorujte sistem Paradox Insight™ neposredno iz vašega pametnega telefona, kjerkoli, kadarkoli, vključite ali izključite alarmni sistem, pregled videa v živo ali iz arhiva.